Pachet Personal Trainer

Meniu personalizat cu 2 sau 3 mese + 2 gustări gratuite

Suntem fericiti sa va anuntam de faptul ca am reusit sa indeplinim inca un factor la cererea mare din partea dumneavoastra de a va oferii Sport si Nutritie pentru a avea rezultate mult mai eficiente si a putea tine o conexiune mai stransa cu noi .

Va prezentam pachetul NUTRITIE PERSONALIZATA SI FITNESS , in care va livram meniul zilnic timp de 20 zile, dar va invitam si la antrenamentele de grup . Antrenorul dumneavoastra personal va fi Alin Costin Grosu, cu el ve-ti tine clase de aerobic, intens fitness, stretching, power body, functional workout dar nu in ultimul rand el va fi acolo sa va asiste, sa va motiveze si sa reuseasca impreuna cu dumneavoastra sa aveti cea mai buna forma pe care o doriti vreodata .

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la numarul 0768733707‬. Antrenamentele se vor tine la sala WoW Gym, localizata pe Șoseaua Fundeni 159, sector 2, Bucuresti.

tel: 0768733707‬

e-mail: comenzi.eathealthy@gmail.com

Livram in toata tara fara costuri* suplimentare, comandati astazi pana in ora 12:00, iar maine aveti meniul dvs sanatos la usa fara alte costuri.

* oferta valabilă in afara Bucureștiului doar la meniurile de 3 mese. 

2,500.00 lei

Companie

Termeni

Confidentialitate

Contact

Afla mai multe

Planuri si meniuri

Intrebari frecvente

Blog

Retele

Instagram

Facebook

Eat Healthy founded 2021